Wednesday, January 4, 2017

PosLaju Shah Alam Service Centre (Glenmarie) Selangor

Address: 4, Jalan Jurunilai U1/20, Hicom-glenmarie Industrial Park, 40150 Shah Alam, Selangor, Malaysia

Opening Operating Business Office Hours:

Posting Hours

Monday - Friday: 8.00 am - 8.00 pm
Saturday: 8.00 am - 6.00 pm
First Saturday & Sunday and Public Holiday: Closed

Window Collection Hour:

Monday - Friday: 8.00 am - 8.00 pm
Saturday: 8.00 am - 6.00 pm
First Saturday & Sunday and Public Holiday: Closed

Contact:

Telephone: 03–5569 8155 OR 03-55691918
Fax: N/A
Email: N/A
Online tracking: Available Services: EMS, Courier, Domestic Delivery, International delivery, registered parcel, registered documents





Peta PosLaju Shah Alam | Pos Laju Shah Alam Office Buka | Nombor Telefon PosLaju Shah Alam | Lokasi Pos Laju Shah Alam

POS LAJU SHAH ALAM


Address:
Pusat Mel Nasional (NMC), Blok D,No 1 Persiaran Perkilangan,Sec 21, 40300 Shah Alam Selangor

Nombor Contact Telefon:

Tel: 03 – 55410257
Tel: 03 – 55410262

Operation business working office hours:

Posting Hour:

Monday - Friday : 8.00 am - 7.00 pm
Saturday: 8.00 am - 5.00 pm
First Saturday & Sunday and Public Holiday: Closed

Window Collection Hour:

Monday - Friday : 8.00 am - 7.00 pm
Saturday: 8.00 am - 5.00 pm
First Saturday & Sunday and public holiday: Closed



POS LAJU SHAH ALAM SERVICE CENTRE


Address:
C/O Pejabat Pos Besar Shah Alam, Persiaran Dato' Menteri, , 40670 Shah Alam, Selangor

Contact Phone: 03-55101722

Operating Business Office Hours:

Posting Hour:

Monday - Saturday: 08.00 am - 6.00 pm
First Saturday: 9.00 am - 3.00 pm
Sunday & Public Holiday: Closed

Window Collection Hour:

Monday - Saturday: 08.00 am - 6.00 pm
First Saturday: 9.00 am - 3.00 pm
Sunday & Public Holiday: Closed


10 comments:

  1. pos laju jangan pakai ,barang akan tertidur kat bayu mutiara bukit mertajam 10 hari ke atas,tak ada hantaran yang buat oleh siapa siapa

    ReplyDelete
  2. Barang sy stuck kt shah alam dari 25hb January 2018 smpi skrg xdpt lg... tlg la sy da cuba hubungi smua talian pos lsju 1 pn xdiangkat.. apa malang nsib sy.. tlg la encik.. ER155057435MY

    ReplyDelete
  3. kalau macam tu memang tak kan sampai...paling best contact orang yang kirim barang ya ke post office..suruh dia check di poslaju shah alam. Kalau memang takde suruh dia complaint di poslaju buat report. Kalau dah dari 25 bulan jan 2018 memang dah hilang lah barang ya

    ReplyDelete
  4. barang pesanan saya tidak diterima oleh saya. EN 04 828 802 5my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menurut tracking barang sudah di hantar ke orang yang bernama "Khamba"

      *Date / Time Process Event
      27 Apr 2018, 05:47:21 PM Item delivered to KHAMBA Pos Laju Shah Alam
      27 Apr 2018, 10:13:19 AM Item out for delivery Pos Laju Shah Alam
      27 Apr 2018, 06:04:07 AM Arrive at delivery facility at Pos Laju Shah Alam
      27 Apr 2018, 04:37:18 AM Consignment dispatch out from Transit Office Pusat Mel Nasional
      27 Apr 2018, 04:36:01 AM Item processed Pusat Mel Nasional
      26 Apr 2018, 09:29:50 PM Item posted over the counter Pos Laju Bandar Dato Onn
      26 Apr 2018, 07:54:39 PM Item dispatched out Pos Laju Bandar Dato Onn

      Delete
  5. syaa nak mintaa tolong barang sya takda dalam record daa 4hari sya check. still takda record.EN429742503MY tolong syaa?

    ReplyDelete
  6. barang sya pesan still tak sampai daa 4hari.. dan check tracking no record

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tolong call orang yang hantar package itu ...suruh dia check di tempat poslaju yang dia hantar

      Delete
  7. selain 1300300300 ada no lain ke untuk dihubungi? call berpuluh kali still tk dpt2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalo dah call berpuluh kali tak diangkat maksud nya mereka sengaja tak mau angkat mungkin sebab terlalu busy atau ada sebab2 lain

      Delete